lauantai 26. lokakuuta 2013

Moi


Tulin eilen iskälle. En ollu perjantaina koulussa ku torstai-iltana oli maha kippee, olin vissii syöny jtn sopimatonta. Torstaina muute mun huoneessa tapahtu aikamoisia muutoksia! Niistä kuvia kuhan saan huoneen vähä parempaan kuntoon.
Täällä iskällä oon lähinnä vaa loikoillu sohvalla. Perjantaina katottii vares huhtikuun tytöt muistaakseni se oli sen nimi ja sit katoin näin koulutat lohikäärmeesi. Joku noissa lasten elokuvissa kiehtoo mua :D tykkään! Ja tänään käytiin mummulassa syömässä uuuhh mummun tekemiä lihapullia :3 ja perunamuusia. Nii ja katottiin sese Nousukausi. Suomalaiset leffat on toine mitä tykkään kattoo.
Iskän joku kaveri kävi vaihtamassa derbiini talvirenkaat. Jeee, ei tarvinnu ite rueta vääntämään niitä. Paskaa hommaa ku ei ossaa :/
Oisin halunnu mummulan koirasta kuvia ottaa mut oli aika kehno sää ja alko hämärtääkki mut kai sain muokkauksen jälkee iha semijees otiksia. En kyllä handlaa täysin muokkaamistakaa mut hyvää harjotusta tää puhelimeen ladatulla ohjelmalla väkrääminen. Hohooh.
Niin ja mahollisimman edustuskelposen kuvan sain derbistäki :Dd ja tein muutama kuukaus takaperin nukkekotiini kukkia :3 en nyt tiiä mite se kasvin nimi kirjotetaan, belargonia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti