tiistai 17. heinäkuuta 2012

Nukkekotiaa

Myös tänään laitan enimmäkseen kuvia, ku niitä kerranki on :D
Eli tämmönen tullu tehtyä, vaikka kesken tääki on..

Kokonaisuudessaan. Seinät on tapetoitu oikealla tapetilla, lattiat oikeaa lattiamattoa paitsi vessanlattia, joka on tapettia. Ikkunat on mistälie ja niihin on liimattu jtn maisemakuvia lehdistä. Kenkähylly pitäis tehdä ja jonkinlainen naulakko eteiseen. Oon aika ylpeä tästä vaikkei tää vielä valmis ookkaan.

Yläkerran makuuhuone ja ainoa huone :D Matto summuuta puuttuu, mutta empä taida saada tv:tä ja nojatuolia mahtumaan tänne.. :/

Nurkkaan pitäis tulla kirjahylly ja sänkyyn parempi peitto.. Oikeanpuoleinen nalle on itse tehty, sänky, peili ja yöpöytä itse tehty, suklaarasia ja kirjoista pari on tulostetty, lamppu ostettu kirpparilta ja maalattu.

Taulut on leikattu EMP:n kuvastosta ja liimattu pahville.

Pöydällä itsetehty radio, massailtuja ruusuja ja englanninlakuja ja jtn hajuvesiä kaite :D  Kukat sain tutulta. Kaappi on tehty pahvista ja julista EMP:n kuvastosta

Suihku ja wc. Vasemmassa nurkassa on päältäavattava vaatteidenpesukone joka tehty pahvista. Pönttö ja lavuaari tehty savesta. Hyllykkö on korurasioiden 2 kantta ja pullot ym on helmistä tai puupaloista jotka maalattu ja niihin on liimattu lehdistä leikattuja kuvia. WC-paperi pakkaus on pahvilaatikko johon liimattu kuva lehdestä. Ankka on massaa ja lavuaarin jalka lääkeruiskusta. Peili foliota, taulu EMP:n kuvastosta ja WC-paperiteline on tehty itse, paperi on servettiäjoka on pyöritetty ja liimailtu pillinpätkän ympäri.

Siinä on keittiö josta olen ylpeä. Astiat seinällä olevalla hyllyllä on ostettu, paitsi lasit jotka leikkasin jostain muoviputkesta. Pikarit sain tuttavalta. Valko- ja sinikorkkiset purkit on jtn sytkärin kivi purkkeja  tai jotain sinnepäin :D Jääkaappi ja muu kaapisto on pahvista, hana rautalankaa ja lavuaari niiden hamburger karkkien laatikosta. Kukka on rautalankaa ja maalarinteippiä, tuolit shamppanjapullonkorkeista. Maito- ja kahvipurkki, Weetabix ja muumikeksit on tulosteista. Weetabixit on melko piilossa jääkaapin päällä, jossa on myös pullo joka on varastettu Bratzeiltä. Taulut on H&M:n ja Elloksen kuvastoista.

Kahvitarjoilu, servetit on lyijytäytekynän lyijypurkin korkki, servetit leikattu oikeasta servetistä. Sininen lautanen on nappi ja muu onkin Fimo massasta tehtyä. 
Talosta puuttuu vielä ulkoseinät (jos teen niitä ollenkaan), suihku, liesituuletin ja katot ois tarkotus maalata sisäpuolelta. Muita pieniä yksityskohtia puuttuu mutta niitä tehdään aina sillon tällön :D 
Tässä vielä muutama kuva massailusta, laitan ne kun en oo varma oonko niitä tänne aijemmi ja laiska ku oon nii en jaksa tarkistaakaan.

Nää on niiiiiiiiiiiin vanhoja :D toi oranssi pötkö tossa keskellä, mikä se on ?? o. O 
tollasia leivoksia ja säälittävä yritys tehä muki. Miettikää mikä kehitys, noi mukit ja kelatkaa takas ylös ja kattokaa sinne keittiön pöyälle, ai että niitä valkosia mukeja. Niitä vois sanoo jo mukeiks.. :D 
Lisää säälittäviä :D no ei nyt ihan, suurimpaan osaan vaa on tullu semmosta Fimolakkaa mikä saa kiiltämään sillee taktisesti. Tämäkin kuva on siis vanha.
HEHEHHEHHEHEHEHEHHEEE oli pakko laittaa. Tää on siis mun nukkekotiharrastuksen alku. Tää on säälittävä jos mikä :D eikä tätä oo enää olemassakaan. Kalusteet ja muut käyttökelpoiset on siirretty toiseen nukkekodin alkuun, joka lupaavasti siitä muodostuu. Siitäkin kuvia kunhan seuraavan kerran pääsen iskälle kameran kanssa.
Tämmöstä tällä kertaa. Hih, kyllä tuntuu hyvälle jaella näitä kuvia ja kertoa kaikkea kivvaa :)

2 kommenttia:

  1. Aldhdlidjodk aika törkeen hienoa! Mie vaan tuijottelen nuita kuvia ihan innoissani:D

    VastaaPoista