keskiviikko 2. toukokuuta 2012

ilmiömäistä

Mulla oli hyvä idea mitä kirjottasin tänne, mut katoin salkkarit ja nyt se idea unohtui...

Tällä hetkellä radiosta tulee kappale, jota en oo koskaan aijemmin kuullu ja se vaikuttaa ihan hyvälle. Siinä on semmonen mukaasa tempaava rytmi, jos ois vahvistin nii tulis aika hyvää jytinää aikaseks. Siinä laulaa mies, jolla on ihan hyvä ääni ja siitä biisistä tuli ihan kesäinen olo.
Mulla oli eilenki ihan kesäinen olo. Ku oli niin lämmintä ja se kylmä tuuli tuntu sille kun on käyny uimassa, aurinko lämmittää kovasti mutta koska iho on märkä, tuuli tuntuu tosi kylmälle. Sille musta tuntu eilen.

Ja aijemmin viikonloppuna hyppäsin ajassa taakseppäin. Ainaki mun ajatuksissa ku päätin kaivaa ikivanhat ja niin rakkaat barbie nuket esille ja no en tiiä tuliko hyvä vai huono mieli :D mite sitä tuntee ittesä jo nyt niin vanhaks? En ymmärrä mite tuun selviämään 40v kun tunnen itteni nyt jo vanhaks :DDD mutta niin.
Niistä leluista tuli mieleen kaikkia leikkejä ja tappeluita siskon kanssa :D ja miten hyviä muistoja ne olikaa !
Niistä leikeistä barbeilla ja bratzeillä ja pehmoleluilla on jotain 6-7 vuotta..No joo leikin vielä 10v_näki mutta joo. Olihan se mukavaa silti vähä harjata niitten barbien hiuksiaja laittaa ne siististi sinne laatikoon takas.. Vaikka se laatikko jäi vielä keskelle lattiaa mutta sei siinä haittaa :D

Sitte sisäinen lapseni heräsi. Aloin kuunnella musiikkia mitä kuuntelin nuorempana eli smurffeja. Sitte ajelin vähä nikko, radio-ohjattavien ykkösellä :)

että tämmöstä, ehkä joku päivä kuitenki kasvan aikuseks ja pystyn luopumaan ainaki osasta niistä miljoonista leluista :D Ja taas tämmöne, sitä odotellessa -lopetus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti