sunnuntai 20. toukokuuta 2012

elämää in Pihtipudas city

Hehe olipa mukava viikko.
Alku viikoa en oikeestaan muista, keskiviikkona oli matikan koe ja tukarit sai tietää seiskojen luokat ja meijät jaettii sillai taino sanotaa nyt yksinkertasesti että nyt tiietään minkä luokan tukari kukin on. Olipa taas hirmu vaikeeta -.-  nii ja se matikan koe meni suht hyvin. Luulisin...

Nii ja keskiviikkona kylällä ft Heveli ja Susku ja lauma poikia ja kaikkia, en nyt muista. Ja iltahan meni mitä parhaiten, olin poikien kaa kylällä sillä aikaa kun susku ja  heveli meni nuorten iltaan. Tulihan siinä heiteltyä huikkaa toisten päälle ja naurettua nii että mahaan sattu. Yritinhä mä opetella tekemää ollien mutta en osannu :D, vaikka Miika ja Joni ja Arttu yrittiki opettaa. Sitte tietty puhuttii kaikesta mahollisesta ja heiteltii palloa toisten päähän ja mihi sattu osumaan ja naurettiin ja tapettiin hyttysiä.

Torstaina oliki hurja vapaapäivä mikä meni kirjaesitelmää tehessä,  ja nyt huomasin että unohin mainita lähteet... -.- FAILED.

Perjantaina oliki menoa puttaalla enemmä ku yleensä ja syynä School's out -bändi tapahtuma. Eipä ite tullu siellä tapahtumassa oltua muutaku Dreadful piti kuunnella ja oikei eturivissä (ainaki melkei). Oikein hauska perjantai oli kyllä muutenki. Mulla päris ihan kummasti vaikka mittää en ollu ottanu, en edes ES. täytyy kyllä myöntää että rainbowin colaa join. Olikohan siinä jotain o.O ? Joka tapauksessa perjantaina aika hujahti hirrmusen noppeesti ja vasta ku päästii hevelin ja kurtun kanssa meiltä nii pitiki jo lähtee kotio. :D että sillai. No ei nyt iha kuitenkaa mut aika vaa hujahti.

Ja nyt aika kuluu miehistä puhuen. Mikäs siinä, pitihän sitä perjantaina morjestaa kaikille hyvännäkösille mutta eipä kaverit muka muistanu aina ku niitä sattu tulemaan vastaan. tytöt hei, tää kostetaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti