maanantai 12. maaliskuuta 2012

Harrastelujen julkaisua

Nyt vähän kuvia piirroksista, uusista ja vanhoista. Niin ja tuo uusi kuva joka tuli blogin otsikon alle, on myös piirtämäni, muokkasin vaan vähän kontrasteja jnejne. Kuvia klikkaamalla ne saa suuremmaksi

Leijona kuninkaasta, Scaria mukaillen jos joku ei huomannut :)

ylhäällä malli ja alla tulos.. Yksi kuviksen työni

sehän on selvästi minä vihaisena :)

toooooodella vanha, mutta tavalla tai toisella pidän tästä

Siinä siis kynän tuotoksia, no oikei autoin vähän. Joo ja kovinkaan moni ei varmaan tajunnu mun surkeaa vitsi yritystä :D Mutta niin, viikonloppuna massailin nukkekotiini ja tässä tulos:

Nämä siis vanhempia tuotoksia, mm juustokakkuja, englanninlakuja, appelsiinileivos, kirsikkaleivos, donitsi, mansikkaleivos, "marsipaaniruusuja" joita kodiittori voi sitten laittaa kakkujen päälle ;) ja juustohöylä ja vessapaperirulla.

Tämän viikonlopun tuotokset. En vielä ehtinyt lakata, että sitruunat ja mukit kiiltäisivät, mutta kyllä sen ehtii myöhemminkin. Niin ja kuvassahan selvästi suklaamarsipaanikakku, kermaleivoksia joita koristaa kirsikka, salmiakkileivoksia, sitruunaleivoksia, piparminttukarkkeja, mukeja, ruukkusalaatti ja keräkaali.

Lähempi kuva sitruunaleivoksista

Tommosta tullu tehtyä ja lisää vaan tulee. En ole ihan varma tuleeko nukketaloni ihmisille konditoria (onko se edes konditoria? No joku leipomo kuitenki) vai kahvila jossa myydään leivoksia. Se riippuu vähän siitä jaksanko tehdä pöytiä ja tuoleja :D Kyllä olen aika tarkka, ettei ihan mikä hökötys tahansa nukkikseeni kelpaa. En kyllä ees tiiä sanoisinko sitä nukketaloksi, koska ikinä en kenenkään antaisi sillä leikkiä! Tavarat kun voi olla niin heikkoja ettei niillä kärsi leikkiä, että enimmäkseen semmosta amatööriminiatyyriä teen :D Mutta yleisesti kutsun tekelettäni kuitenkin nukkekodiksi :D
Se siitä selittelystä ja näillä näkymin heissan taas hetkiseksi :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti