sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

:)

Mulla on hyvä olo. Koko viikko on menny jotenki tosi hyvin. Tai no osa päivistä on ollu normi arkee mut koska mitään kamalaakaan ei oo tapahtunu, ne normipäivätki on tuntunu hyville. No miten tää viikko on tuntunu erityisen hyvälle?
Pääsin joskus aijemmi tukioppilaaksi ja tiistaina oli koko päivän kestävä "koulutuspäivä". Taisin oppiakki jotain :) Elämä on pelkkää oppimista, ja joidenkin mukaan suurimmat opit opetellaan nuorena ja aikuisena opetellaan sitten varsinaista elämää (ja miten tää nyt liitty mihinkää, en tiedä, piti vaan päästä sanomaan). Ja nyt musta tuntuu et oon oppinu aika paljon, miten ihmisten kanssa toimitaan, että kaikilla ois hyvä olla (lähinnä koulussa, kun tukioppilaista on kyse). Mutta kuitenki opin miten pitäis olla. Saapa nähä toiminko todellisuudessa sitten nii kuin pitäis.. Mutta pääasia, päivästä jäi hyvä olo, ja jotain jäi päähänki.

Perjantaina oli semmonen nouhätä -kilpailu nimestä en oo kyl ihan varma kirjotetaanko sen noin mut kuitenki. Koska Susku ei ollu koulussa, olin Mikon kaa kahestaan ja se moniste ja ne tehtävät tais mennä päin mäntyjä mutta sehän ei haitannu kun seura oli hyvää. Ja jälkeen päin onki sitte kiva nauraa asialle :D
Perjantaina tapahtu jotain mikä tuntu niiiiin hyvälle että oisin voinu alkaa itkeä mutta en kuitenkaa alkanu :D Matias oli tullu putaalle ja sitä oli ollu ihan hirvee ikävä ! Oli tosi ihanaa nähä sitä pitkästä aikaa ja vaan jutella. Meinas siinä kyynel tipahtaa ku halattii vielä ennen ku Matias lähti kotiinsa.  Ei sitä tunnetta vaan oikein voi sanoin kuvailla. Vaikka tuntu pahalta kuvitella et Matias taas viikonlopun jälkee lähtee, niin tuntu kuitenki hyvälle nähä sitä ja kai se ikävä tästä laantuu kun sai se mun päähän taottua et ei mee ku pari kuukautta ja se on taas putaalla pysyvästi.

Lauantaina herätys kello 04:45 ja 06:00 lähti linja-auto Lempäälään Ideaparkiin (enkä taaskaan tiedä menikö nimien kirjoitus päin mäntyjä..) shoppailemaan hyvässä seurassa. Veeran kanssa sitte kierreltiin kauppoja läpi ja tuliha siellä 70€ kulutettua.. Housut, sukkahousut ja toppeja tuli ostettua ja vähän pientä krääsää joita en jaksa luetella. Oli taas tosi mukavaa ja hauskaa vaikka jalat tuntu alkavan tehä kuolemaa... Onneks ne kuitenki selvisi :) Niin ja sain ilmaiseksi ihania kiharoita hiuksiin (samalla idea miten laitan hiukset rippijuhliin)
ja aluksi se kampaaja sanoi et se näyttää miten voisin pitää hiuksia auki, vähällä laittamisella. Ah ne kiharat oli kyllä aika ihanat mutta siinä vaiheessa kun se lopetti kiharoitten tekemisen se alkoi kauppaamaan keraamistasuoristusrautaa niin ja kaupanpäälle tiesmitä vitamiineja sisältävä hiuslakka. Pitihän se arvata että sillä on joku taka-ajatus :D

Koulussa on helppo olla kun on paljon ihmisiä ympärillä jotka välittää ja joiden seurassa on mukava olla. Vaikka tällä viikolla koulussa on myllertäny nuha-, vatsatauti- ja kuumeongelma eikä kaikki mun kaverit tai ystävät oo ollu koulussa niin silti oon pärjänny, kavereita kun on "kertyny" niin paljon että mun ei tarvii olla hetkeäkään yksin jos en halua ja olen tuosta "lahjasta" niiiiiin onnellinen että huhhuh. En vaan oo kovin monelle sanonu miten tärkeitä ne on mulle. Pelkään vaan jos koulussa rupeen jotain niin tunteellista sanomaan, niin sitä ei oteta tosissaan (joillakin kun on koulussa semmone rooli päällä, että oikeita tunteita ei voi näyttää..) tai mulle tulee tippalinssiin ja mulle nauretaan ja plaaplaa. Pitää siis selvästi sanoa kavereille tunteeni vapaa-ajalla. Mutta niin, sen takia että koulussa on mukavaa päivät ja viikot hurahtavat ohi ja no emmä tiiä on vaan niin MUKAVAA :) mukavissa merkeissä on siis ne päivät kulunu joista en mitään erityistä maininnut.

Näiden mukavien päivien jälkeen kirkossa istuminenkaa kymmeneltä aamulla ei tuntunu yhtään pahalle. Rippikoulu hier ai kam eiku ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti