lauantai 18. helmikuuta 2012

weekend

Ihanaa, että on taas viikonloppu. Viime lauantai meni aika ikävissä merkeissä käsieni osalta, koska tein perjantaina melko ikävät palovammat (tosin fysiikan ope sano et ne saattaa olla paleltumavammat) koska laitoin suolaa käteen ja lunta päälle. Älkää kokeilko :D Niin ja olihan lauantaina  se yhteisvastuukeräys mikä meni aika nappiin hyvässä seurassa.
Nyt tähän hetkeen. Lumi on ihanaa !! On kiva leikkiä ja hyppiä ja rämpiä hangessa iha innoissaan niinku sillon alle 10w.. Serkun kanssa tuli vietettyä aikaa pihalla ja oli mukavaa vaikkakin mun ulkohousut oli huonot ja lumi tuli heti läpi ja kengät oli huonot, että kenkään meni lunta ja sitten oli varpailla kylmä ja pyllyllä kylmä, koska ne oli ihan märät. Mutta mukavaa oli.
Ainiin mulla oli äskön hirveä ongelma kun en oo pitkään aikaan täällä nyt käyny ja unohdin salasanani :/ joo tuli vähä uttiv olo kun en oikei hallinnu sen uuen salasanan hankkimista. Onneks sain sen kuitenkin ja pääsin tänne kirjottamaan.

Joo ja nukkekotiin tuli tehtyä kaikkea uutta.Sain nääs uuen nukkekodin ! <- pahvisen hyllykön, jonka äiti pelasti joskus kaupasta. Hyllykkö on semmoset 120cm korkea, sininen ja nätti vaaleanpunanen Hello Kitty kuvio ulkoseinissä.. Siihen viisi kerroksiseen hyllykköön sitten tulee uus nukkis.
Nahkasohvaa yritin tehdä ja neulahuovutin nallen ja mitä se nyt onkaan, pelkkää huovutusta vai jotain vesi/saippua/tai jotain huovutusta käyttäen tein tossut, jotka jäi kesken ja varmaan niistä tuli liian isot, mutta ei se haittaa :) Toiseen nukkekotiini tein sitten keittiökaapistoa pahvista, mutta siitä ei tule yhtään mitään.. :D ja kuvia laittelen kunhan saan aikaseks.. uskokaa huviksenne, se voi kyllä kestää.. :DD

1 kommentti:

  1. no periaattees paleltuma- ja palovamma on sama asia :DD toinen tulee vaan kylmän vaikutuksesta, toinen kuuman.

    VastaaPoista