torstai 2. helmikuuta 2012

Kerro mitkä viisi asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.

hmh. Jos minulla olisi kaikki maailmanrahat, mitä tekisin? Ostaisin varmaan jotain.. äääh miksi vain viisi voi kertoa :D kaikista toiveistani pitää tietysti valita 5 parasta, että ne kehtaa tätän kirjoittaa.. Menee niiiiiiiin vaikeaksi.
1. Huuuuh haluaisin tietysti äidille antaa sille sopivan omakotitalon, johon hän voisi muuttaa miehensä kanssa ja tekisin heidän asumisestaan helppoa, mm lahjoittamalla heille rahaa.
2. Ostaisin niitä valkoisia kauluspaitoja niille sen maan ihmisille jonka nimeä en muista ja tietysti kaikkea muutakin, mitä he nyt tarvitsevat. Lukekaahan jotakin noista aijemmista kirjoituksistani, niin saatte lisää tietoa mitä tarkoitan niillä valkoisilla kauluspaidoilla.
3. Itselleni joku kaunis vanha omakotitalo, jonka sisustaisin kirpparitavaroilla, koska kannatan kierrätystä :) terveisiä nukkekodilleni joka on aika paljon saanut tavaraa kierrätyksestä ja niille vaatteilleni jotka tulivat kirppareilta ja kavereilta.
4. Ja nyt "itsekkäisiin" toiveisiin. Tai no, eihän se ole itsekästä että ajattelee joskus itseään, eihä? No kuitenki, haluan vaatteitta vaatteita vaatteita :)  paitsi että, se pitää vissiin sisällyttää yhteen toiveeseen joten haluan kaapin, joka sisältää kaiken sen mitä haluan. kyllä haluan sen Narnian ihme kaapin. ja sen myös saan kun on tarpeeksi rahaa. Enkä ole edes nähnyt yhtään Narnia elokuvaa, enkä tunne jääneeni paitsi jostakin.
5. viimeinen toive, tämä on sitten hankalin. Koska Narnia kaapista saan melkein mitä vaan ja sinne Narnia maailmaan voin viedä ystäväni niin en tarvitse mitään matkalippuja tms, mitä esim Veera ostaisi. Täytyy myöntää, sori veera tää mun narnia kaappi on parempi ku sun matkaliput. :D Niin siis se viides toive. Mikä olisi hienompaa kuin omistaa joku kauppaketju, mistä sitten tietty saisin itelleni halvemmalla kaikkee kivaa :D noo minkä ketjun omistaisin, arvaako kukaan? Heh se olisi K-Market. Naurakaa vaan, mutta koska mulla on rahaa, saisin kaikkea toisia halvemmalla. Ja tietysti siihen ketjuun kuulluu kaikki maholliset superit ja cittarit joissa sitä tavaraa on ja MINÄ SAISIN SIELTÄ KAIKKEA HALVEMMALLA KUIN TE MUUT HAA HAA JA HAA :) hih tais mennä vähän yli mut kuiteski. näin on näppylät tällä kertaa :)
Kuvia toiveistani en jaksa laittaa koska kone on käyny tän päivän aika hittaalla, joten kuvien latailu veisi mun haaveilu aikaa jote se on moro. jo toisenn kerran tänä päivänä :) ainiin pitää haastaa joku... :D veeraa en viitsi uudestaan haastaa joten toinen lukijoistani saa tämän tehtävän elikkäs :


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti