keskiviikko 14. marraskuuta 2012

:33

Semmosta. Ois tarkotus tuunailla tonne seinille jtn koristusta, tapettia tms, Iikkunoitaki vois kyhätä. Mulla ei oo tietookaa mikä toi on, kai joku roombox mut ilman asukkia ja huoneen mittasuhteita :D Tähän on siis semmonen etusivu/kansi/ovi mikälie. pitää vaa suunnitella liimaisko tai teippaisko kaikki noi leivokset ym pöytiinsä ja lautasiinsa kiinni ettei ne lentelis mihi sattuu. Pikkasen yksityiskohtasempia kuvia alempana :>




Siinäpä kuvatus kasveista mitä ois tarkotus tehä enemmän, kun pitäs tehä semmonen piha/puutarha juttu. Mut pitää saaha ensin materiaaleja, niitä odotellessa. Sitte tekasin ton ruusujutun. Jostain muovikukkakranssista se on tehty. Niin ja tuo palmun näkönen on kirpparilöytö, "puun ranka" on viinirypäleitten oksa. Etuosassa olevat kukkaset on paperia, ne on ostettu kirjakaupasta.


Sato lunta. TAAS. Ja arvatkaa suliko se pois :)) tietysti suli -.-

Hugo-kissa tuli aika pian sisälle kun ennen lumen satamista, tuli vettä. Siinä se järkyttyneenä kökötti kun sen kaunis turkki kastui D:
Uijui. Eilen värjättiin mun hiuksia.
Ne oli semmoset ruskee-blondi-kirjavat(ei mitää hajua miten toi kirjotettais oikein).. 
Nyt ne on öö kupariset, tosi punertavat. Juuret on toooosi punaset jossain valossa, ja välillä koko pää näyttää semmoselle ei oikein minkään väriselle :D
Tänään oli sit parturi aika :3 
Huonot latvat pois ja kerrostettiin jonku verran. Etuhiuksia lyhennettiin pikkasen ja tykkään kyl iha näistä. 
Mukava kun ei oo aina ihan samannäkönen naama tuijottamassa kun kurkkaat peiliin :)

Aattelin repästä ja laittaa tekokynnet, kun mulla semmoset on.
Ne on ostettu Seppälästä, voin kait kuvvaa laitta kun saan ne paikoilleen ja jos muistan. 
Epäilyttää vaan miten mää pärjään niitten kanssa koulussa ja ja D:

Huomenna myös EPPU NORMAALIN KEIKKA :3 
En oo erityisesti Eppujen fani, mut matka ja liput oli niin halvat kun PoPi mikä lie järkkää, niin pakkohan sinne on lähtee. Eikä eput huonojakaa oo, on niitä tullu kuunneltua. 
  
Näissä tunnelmissa huomista odotellessa. 
Oikeesti mulle on tapahtunu kaikkee ja tää viikko on tuntunu jotenki tosi täydelle ja kivalle, etten jaksa kaikkee kertoo, et tässä vaan ydinasiat :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti