sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Musiikkia ja juhlia

"Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin" lauletaan JVG ft Raappanan kran turismo -biisissä. Mutta, meitsi ei pääse vielä lomailemaan, ehkä sitte heinäkuussa. Miksi? Koska meen kesätöihin. Miksi? Että saan rahaa. Miksi? Koska haluan mopon ja siihen miksi haluan mopon en tiiä syytä. Mutta takas aiheeseen eli täydennän otsikkoa, kerron mistä otsikko tulee jnejne

Perjantaina koulussa pientä häslinkiä ku porukka juoksee saliin ja tunnille, tunnille ja saliin.. Oli nääs kevätjuhlan kenraaliharjotukset. Meni hurjasti, meitsi ja sonja ja jenny laulettiin siellä ja harjotus meni päin pyllyä ainaki mun osalta, mutta onneks lauantaina esitys meni sitte paremmi.

Lauantaina oliki sitte juhlaa riittävästi vähäks aikaa. Eka meitsin päättärit, joo tuli hyvä tokari (kuvis, terkka ja bilsa 10, liikka, hissa, fysiikka ja ruotsi 8 ja loput ysiä) Ja kun sieltä kotiin päästii nii kerkes vaihtaa vaatteet ja jumittaa jonku aikaa sitte isoveljen lakitus- ja lukionkevätjuhlaan. Että tulipaha istuttua hienoissa vaatteissa koulun surkeilla muovipenkeillä ainaki se 3tuntia.

Koulussa "juhlimisen" jälkeen käyään taas kotona, mut tällä kertaa hakemassa kiireellä tavaroita ja eikun autoon takas ja hirveetä kyytiä semmoselle mökille missä piettiin ite yo-juhlat. Juhlat alko hienosti kun vieraita alko tulla paikalla ja ite juhlakalu on vasta matkalla paikalle. Juhlat meni sitte hienosti vaikka maha  oli täynnä herkkuja ja vähä oli huono-olo mutta eipä tuo haitannu.


Siiitten kavereitten  kaa illalla kylälle (taas) ja oli sielläki mukavaa vaikka tuli pari muuttujaa ja sato vettä mutta silti voi pelata shellillä korttia ft susku :)

 
Leijonakesää


  
Ja poika saunoo, anteeks ei paljoo kerenny kuvaamiseen kiinnittää huomiota (mutta oli kuitenki pakko kuvata) koska oli nii hyvä meno :) tämän äänenlaatu on pyllystä, VAROKAA :D ettette riko korvianne


  
Suomi on uusi mailmanmestari mailmanmestari.. 


Tuossapa asiaa aiheeseen musiikki. Kolmisen videota, laadusta kiitän mun ihanaa puhelinta, varotan äänenlaadusta :D Videot on kesän 2011 leijonien kultajuhlasta Jyväskylästä..Oli pakko laittaa kun nyt on kesäloma ja viime kesä oli niiiiin paras. Tuonaki päivänä ku kuvasin noita, oli varmaa se 25 astetta lämmintä. Toivottavasti tänäki kesänä ois lämmintä vaikka se 25 astetta on mulle se yläraja, jos se ylittyy nii se alkaa mennä mukavuuden ulkopuolelle. Että sillai, hyvvee kessää nyt kuiteski :)


1 kommentti:

  1. http://onesteptoheidislife.blogspot.fi/2012/06/haaste.html
    Mulla ois sulle haaste! ::)

    VastaaPoista